Marc van Dullemen

Bedrijfsnaam:  vdLED

Vertel kort iets over jezelf
Ik ben Marc van Dullemen en ik ben afgestudeerd in Energietechniek aan de Technische Hogeschool Rijswijk. Sinds 2002 woonachtig in de stad Groningen waar ik mijn bedrijf aan huis heb. In 2015 ben ik begonnen met advies geven over de mogelijkheden van LED-verlichting. Vanaf 2016 ben ik mijn werkzaamheden verder gaan uitbouwen vanuit mijn eigen bedrijf vanDullemen-Projects. Vanaf 1 januari 2021 ga ik verder onder de naam vanDullemen-LED ( vdLED ) en te vinden op www.vdled.nl

Welk bedrijf? Wat doe je?
Ik bied klanten een oplossing op maat in LED verlichting. LED licht brengt energie naar jouw werkplek.  Goed licht, afgestemd op wat jij ervaart als comfortabel, zorgt ervoor dat jij prettig kunt werken. Zeker omdat je waarschijnlijk vele uren doorbrengt op je werkplek. Het juiste licht voor jou vinden, dat is mijn specialiteit, want licht is een beleving. Samen met jou zoek ik de optimale lichtkleur en lichtsterkte. Ik laat het je ervaren door een proefplaatsing. De LED lampen die ik lever, hebben een gegarandeerde lange levensduur, laag energieverbruik en een lage warmteontwikkeling. Daarmee is LED verlichting een duurzame keuze. Voor de verdere technische uitvoering werk ik graag samen met de lokale installateur, waarbij ik het proces van A tot Z begeleid

Wat is je werkgebied?
Binnen de 3 noordelijk provincies Groningen, Friesland en Drenthe houd ik mij bezig met de zakelijke markt. Ik werk graag met de ondernemer die bezig is met duurzaamheid binnen zijn bedrijf. Daarnaast ook kijken naar het werkplezier op kantoor en/of thuis van de werknemer die graag met een goed gevoel aan het werk wil.

Wat is je passie?
Samen met de klant een werkomgeving in te richten waar gewerkt wordt met plezier alsof je de zomer naar binnen haalt. Zodat de medewerkers aan het eind van de dag nog met energie aan het werk zijn. Hiervoor help ik klanten de juiste LED verlichting in te kopen en daarmee ook een stuk duurzaamheid te leveren.

Wat is jouw sport?
Door mijn hobby’s (duiken, motorrijden en bierbrouwen) is sporten alleen naar de sportschool gaan.

Waarom komen klanten naar jou toe?
Bij mij krijg je een oplossing waar je energie van krijgt. Voor iedereen is er een maat werk oplossing. Ik bekijk jouw onderneming door de bril als mede-eigenaar. Samen met jouw behoefte en mijn technische kennis krijg je een kantoor waar je personeel met plezier werkt. Afspraak is afspraak en ik kom bij de klanten langs.

Wat is jouw bedrijfsslogan en wat is het idee erachter?
Don’t LED me Down. Vanuit mijn passie een passende oplossing voor jou maken. Waar jij en je medewerkers met plezier werken.