Willem Ensink

Bedrijfsnaam: De Way of Working
Naam: Willem Ensink

Vertel kort iets over jezelf
Een gepassioneerd ondernemer waarbij het laten genieten van klanten
en deelnemers mij dagelijks veel voldoening geeft. Een jonge opa van 54 jaar inmiddels  30 jaar getrouwd met Hiska waar ik samen de VOF Way of Working mee run. Als 6 jarig jongetje leren verkopen op de rommelmarkt en sales vanuit huis in lichaam en geest heb meegekregen.  

Welk bedrijf? Wat doe je?
Als ondernemer bij de way of Working geef ik Do-In yoga Lessen,
Verhuur ik onze authentieke zaal en ben ik coach. Ik houd  mij ook bezig met het benaderen van nieuwe klanten op alle drie pijlers van ons bedrijf.

Wat is je werkgebied?
Groningen, Drenthe en Friesland. 

Wat is je passie?
Vanuit de vechtsport ben ik in aanraking gekomen met Do-In. Een manier van leven die in het verre Oosten al eeuwen wordt toegepast. Kijken naar de jaargetijde en daar je leefstijl op aanpassen. Niet zweverig maar wel met beide voeten in de klei. 

Wat is jouw sport?
Skeeleren en Do-In Yoga.

Waarom komen klanten naar jou toe?
Maatwerk tot in detail. Op alle drie pijlers verschillen wij t.o.v. andere bedrijven. Coaching d.m.v. 16 colleges waarbij de klant zelf de volgorde bepaald. Zaalhuur waarbij je een compleet landgoed huurt  in een modern ingerichte boerderij en ten slotte Do-In Yoga waarbij er les wordt gegeven door 2 docenten en waarbij je alleen betaald bij aanwezigheid dus geen maandkaart. 

Bij welke andere netwerkclubs ben je aangesloten?
Netwerk Noord, Ondernemersvereniging
Westerkwartier en de Open Coffee Club. 

Wie is jouw voorbeeld qua ondernemer?
Jan van Zetten (Wees geen droeftoeter maar onderneem als een bruistablet)

Wat is jouw bedrijfsslogan en wat is het idee erachter?
De wijsheid uit het Oosten in het Westerkwartier. Een geweldige USP waar veel ondernemers gebruik van kunnen maken. De kennis delen die al eeuwen geleden is ontdekt en ook werkt in West Europa. 

Welke vraag ontbreekt volgens jou en wat is het antwoord op die vraag?
Waarom ben jij ondernemer geworden? 4 jaar geleden werd ik 50 jaar. De kennis die ik heb opgedaan in mijn arbeidsverleden maar ook in mijn totale leven is te kostbaar om voor mijzelf te houden. Kennis en kunde delen bereikt velen.