Lonneke Wijma

Vertel kort iets over jezelf
Op 1 juni ben ik vol enthousiasme van start gegaan met mijn bedrijf Puur Lonneke Business Support. Hiervoor heb ik meer dan 30 jaar in loondienst gewerkt in meerdere functies. Ik was niet meer gelukkig in mijn werk en ben op zoek gegaan naar werk waarbij ik ‘s ochtends uit mijn bed spring van “Yes weer een leuke dag!”. Als Virtual Assistant heb ik het Yes gevoel gevonden: creativiteit, afwisseling, ontwikkeling en samenwerken met gepassioneerde ondernemers. Ondertussen heb ik een aantal vaste klanten waar ik mee samenwerk. Ook heb ik al een aantal websites gebouwd.

Wie is Lonneke als persoon:
Ik kreeg een tijdje terug een leuke terugkoppeling van een ondernemer: “Jij bent echt een persoon van “niet lullen maar poetsen””. Dit klopt helemaal, no-nonsens, dat is wie ik ben en wie ik wil zijn. Samen met de ondernemer de schouders eronder en werken aan het bedrijf. Om zo de ondernemer te ontzorgen zodat die met volledige focus en passie kan werken aan het bedrijf.  Privé is mijn passie reizen. Met de backpack op de rug culturen ontdekken. Zalig basic, niets moet alles mag.
Welk bedrijf? Wat doe je?Mijn bedrijf heet Puur Lonneke. “Puur” staat voor eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Dit is wat ik ben en voor jou als ondernemer wil betekenen.
Ik werk online en eventueel op locatie.
Ik zorg voor alles waar jij als ondernemer geen of minder tijd voor hebt.
Door een gedeelte van je werkzaamheden uit handen te geven wat jij eigenlijk niet leuk vindt om te doen (wat heel moeilijk is maar echt werkt😉) hou je meer tijd over en krijg je weer ruimte in je hoofd. Op deze manier krijg jij weer tijd om met volledige focus en passie te werken aan jouw bedrijf. Ook vind ik het geweldig om samen met jou een mooie maar vooral functionele website, leeromgeving en/of webshop te ontwikkelen.
Op basis van overleg en wat jouw wensen zijn.

Mijn diensten zijn:
Administratieve ondersteuning:
*Canva * PDF bewerken * Audio bewerken * Video bewerken * Mailblue * Transcriptie van audio naar tekst * Video’s ondertitelen * Blog * Bijeenkomsten organiseren * Agendabeheer * E-mailbeheer * Administratie * En nog veel meer mogelijkheden

Website ontwerpen:
* Website *webshop * online leeromgeving

Social media ondersteuning:
*Inplannen en posten van facebook, Instagram, LinkedIn en alle werkzaamheden die daar mee te maken hebben.

De voordelen van een Virtual Assistant:

  • Jij kunt je volledig gaan richten op je passie, ik op die van mij
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Taken aan mij uitbesteden is goedkoper dan het zelf doen
  • Ondersteuning bij jouw onderneming
  • Ik ben jouw sparringpartner
  • Jij kunt je focussen op de groei van jouw bedrijf
  • Jij zet mij alleen in voor de uren en taken waarvoor jij mij nodig hebt
  • Jij kunt weer doen waar je blij van wordt

Wat is je werkgebied?Ik werk digitaal en ben niet gebonden aan een bepaald werkgebied. Dat is het voordeel van een Virtueel Assistant. Er zijn zoveel mooie tools die super werken om goed samen te werken op afstand.

Wat is je passie?
Ik merk dat ik heel blij word van het sparren met ondernemers.
Het enthousiasme dat ze uitstralen wanneer ze praten over hun onderneming. Hier krijg ik veel energie van.

Wat is je sport?
Wij hebben een Friese Stabij van 1 jaar dus voldoende beweging.
Lekker in de natuur, genieten!

Waarom komen klanten naar jou toe?
Ik kreeg een terugkoppeling van een ondernemer dat mijn doorzettingsvermogen ongelofelijk is. Ik wil alleen het beste voor de mensen met wie ik samenwerk.

Heb je een concrete vraag voor andere Netwerk Noord leden?Welke werkzaamheden doe jij maar kosten je veel tijd en energie en zou je eigenlijk niet meer willen doen. Waar zitten jouw pijnpunten qua werkzaamheden? En dan vooral waarom het zo moeilijk is om werk uit te besteden/los te laten.

Wat is jouw bedrijfsslogan en wat is het idee erachter?Mijn bedrijfsnaam is Puur Lonneke Business Support.
“Ik ga jou helpen met jouw bedrijf!”

In mijn logo staat een hoogspringer.

“Puur” in mijn logo staat voor Eerlijk, Betrouwbaar en Oprecht.
De hoogspringer staat voor: Ik leg de lat hoog.
Dit is waar ik voor sta en wat jij krijgt wanneer je ervoor kiest om met mij te gaan samenwerken.