Netwerk Noord ontmoet:

Bedrijfsnaam: D2Business en Next Level A-Players
Naam: Desirée van Nieuwenhoven

Vertel kort iets over jezelf
Met ruim 25 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven, besloot ik dat het de hoogste tijd was, met al mijn kennis en ervaring, ondernemers op mijn unieke wijze te gaan ondersteunen. Sinds het voorjaar van 2021 ben ik onderneemster. Ik voelde al op jonge leeftijd dat bijna alles mogelijk is als je er maar in gelooft, actie neemt en je niet laat leiden door angst, maar juist dat te doen wat je hart je ingeeft. Een aantal jaren geleden heb ik een tweetal intens verdrietige en levensbepalende gebeurtenissen meegemaakt. Het verlies van mijn twee baby’s. Deze twee jongens hebben ervoor gezorgd dat er een oerkracht in mij is losgemaakt. Het zorgt er ook voor dat ik enorm kan genieten van de dingen die op mijn pad komen. Van nature heb ik een opgewekt en enthousiast karakter, sta ik graag voor anderen klaar en geloof ik enorm in delen en samenwerken. De 2 in de naam D2Business staat voor mijn twee jongens. Met D2Business ontzorg ik ondernemers, zodat hun Business kan (op)groeien. Naast het ondernemen houd ik van koken, reizen en wandelen. Mijn hobby’s zijn gelukkig goed te combineren. Heel handig voor iemand die ervan overtuigd is, dat een dag niet 24 maar 144 uur heeft!


Welk bedrijf? Wat doe je?
Met D2Business ondersteun ik ondernemers met projecten, zodat zij kunnen groeien naar een start-up of scale-up. Ik help ze met de diverse projecten die zij willen laten uitvoeren. Omdat de dagen vaak te kort zijn, heb ik de Next Level A-Players Community in het leven geroepen. Met de leden van de Community, dames en heren, die allemaal (online) specialisten zijn op hun vakgebied, ondersteunen wij ondernemers met projecten. Op die manier worden zaken die ondernemers teveel tijd kosten, waar ze op leeglopen of waarvan zij zelf niet de juiste kennis en ervaring in huis hebben, goed en efficiënt opgepakt. Mijn doel als (Online) Business Partner is, om hét aanspreekpunt te zijn voor de ondernemer, zodat zij zich kunnen focussen op het uitbouwen van hun bedrijf. Ik zet taken en werkzaamheden uit, uiteraard in lijn met het gedachtegoed van de ondernemer. Zowel binnen als buiten hun organisatie. Het is mijn passie om te sparren, mee te denken, te structureren, te plannen en te organiseren. Het is mijn missie om ondernemers met één aanspreekpunt een complete oplossing te bieden. Dit doe ik samen met de Next Level A-Players Community die bestaat uit (online) specialisten.

Wat is je werkgebied?
Het fijne van klanten in het noorden is, dat je dezelfde mindset hebt en elkaar daardoor nog beter lijkt te begrijpen. Dat ervaar ik omdat ik er zelf ook woon. Samen met de (online) specialisten van Next Level A-Players is het werkgebied inmiddels uitgebreid naar het zuiden en het westen zodat we het gehele land kunnen bedienen. Om voor ondernemers in de rest van Nederland datgene te kunnen bieden waar ik voor sta zijn de (online) specialisten die daar gevestigd zijn een uitkomst. Omdat mijn bedrijven vooral online diensten leveren is een eigenlijke locatie niet echt belangrijk. Maar door de spreiding van de specialisten die verbonden zijn aan Next Level A-Players begrijpen we de lokale gebruiken en gewoonten. 

Wat is je passie?
Mijn passie is het ontzorgen, samenwerken en helpen van ondernemers zodat zij kunnen gaan groeien met hun bedrijf. In nauwe samenwerking met de Founder van AfterPay (dé bekende achteraf betaalmethode), heb ik AfterPay destijds van een idee, naar start-up, scale-up en vervolgens naar een internationaal winstgevend miljoenenbedrijf gebracht. Mijn rol was breed bij AfterPay. Van websitebeheer, tot HR, tot marketing, tot beurzen, sales support en ga zo maar door. De ervaringen uit deze zakelijke ‘reis’ in combinatie met 25 jaar ervaring bij andere toonaangevende bedrijven zet ik nu in. Namelijk samen met mijn opdrachtgevers en (online) specialisten het ‘onmogelijke mogelijk maken’. De ervaring bij AfterPay heeft mij veel inzicht in ondernemen gegeven; wat het met je doet als het tegenzit, als doelstellingen niet gehaald worden, wanneer je opeens te maken krijgt met een snel opkomende concurrent, en ga zo maar door. 

Wat is jouw sport?
Mooie wandelingen in het bos maken, daar doe je mij een groot plezier mee. Ook het dagelijkse rondje rond de Hoornse Plas vind ik heerlijk. De verschillende seizoenen en weersinvloeden zijn prachtig om te zien en te ervaren.

Waarom komen klanten naar jou toe?
Klanten weten dat ik doe wat ik zeg en dat ik kwaliteit lever. Elke klant is een ambassadeur van mijn diensten. Klanten vinden mij via mijn websites, via LinkedIn, via klanten die met mij een project hebben gedaan en via mond tot mondreclame. Dat laatste is uiteindelijk het grootste compliment voor mij. Ik lever mijn werkzaamheden niet op basis van abonnementen of langslepende projecten. Maar juist ad hoc ondersteuning door expertise in te zetten, die op dat moment nodig is in een organisatie. 

Bij welke andere netwerk clubs ben je aangesloten?
Naast Netwerk Noord, ben ik online aangesloten bij de “Community Leaders Club” van Maartje Blijleven en de “Ambitieuze pioniersclub” van Cindy Vranken. Daarnaast ben ik ook lid van mijn eigen Community, de Next Level A-Players Community.

 
Heb je een concrete vraag voor andere Netwerk Noord leden?
Hoe zorg jij dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? En daaropvolgend hoe kan D2Business jou daarbij helpen? In combinatie met een netwerk aan (online) specialisten kunnen we snel schakelen en anticiperen in een continue veranderende markt. Samen met jullie (leden van Netwerk Noord) zit dat netwerk van vooruitstrevende ondernemers wel goed. Hoe staat het met jullie netwerk aan specialisten? 

Wie is jouw voorbeeld qua ondernemer?
Er zijn meer ondernemers waar ik bewondering voor heb en die als voorbeeld dienen, maar één die er echt uitspringt, is oor mij Pieter Zwart van Coolblue. In alles wat zij doen komt zijn visie, missie en strategie heel duidelijk naar voren. Welk kanaal je van Coolblue ook benadert, je wordt altijd op dezelfde wijze te woord gestaan. 

Wat is jouw bedrijfsslogan en wat is het idee erachter?
Voor D2Business is dat: join me today to build your business for tomorrow. Ik houd van doorpakken, aanpakken en zet me graag in om een bijdrage te leveren aan de groei van een onderneming. 

Voor Next Level A-Players zeggen we als (online) specialisten: samen het onmogelijke mogelijk maken. Ervaring leert dat mooie, maar vooral ook noodzakelijke ontwikkelingen, vaak op zich laten wachten omdat de onderneming de expertise niet in huis heeft. Wanneer personeel aannemen (even) geen optie is, lijkt die ontwikkeling onmogelijk. Maar niets is minder waar! Mijn specialisten staan te popelen om hun expertise in te zetten en dus groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Websites: www.d2business.nl en www.nextlevel-a-players.nl

Meer informatie over deze rubriek? Bel of mail eens met Annatascha Udinga

telefoon: 06-3963 5873
email: annatascha@netwerknoord.nl