Netwerk Noord organiseert tweewekelijks een kennissessie. Deskundigen op hun gebied delen hun kennis in een online meeting. Onderstaand een overzicht voor de komende periode. Wil je ook eens spreker zijn in een kennissessie? Neem even contact met ons op...

 

Henk Bloemsma

 

Henk is cyber security expert en deelt zijn kennis met ons. Iedereen die niet onder een steen leeft is potentieel slachtoffer van hackers en cyber boefjes en boeven. Zorg dus dat je erbij bent!

 

Link naar de meeting

Sylvia ter Wal

 

HR kennissessie: Ziekte en verzuim.

"Binnen het speelveld van HR is de onderlinge relatie het belangrijkste van alles. Wanneer iemand ziek wordt, staat die relatie op spanning. Vandaag leid ik je kort rond in de wereld van mijn Verzuimbegeleiding en zoeken we het antwoord op de vraag: Wat betekent verzuim voor jou?

 

 

 

Link naar de meeting

Prinsjesdag terugblik

17 september van 13:00 tot 13:30 uur.

 

Vanmiddag blikken we terug op de derde dinsdag in september. Geen balkonscene, alleen inhoud. Wat kunnen we als ondernemers in Groningen verwachten?Praat mee en stel je vragen!

 

 

Link naar de meeting

Marc van Dullemen

 

De donkere dagen komen er weer aan. Tijd om eens te kijken of je iets aan de verlichting moet doen. Feiten en fabels over LED verlichting. Marc deelt zijn kennis op dit gebied met ons.

 

 

 

Link naar de meeting

Hein Bloemink (onder voorbehoud)

 

Hein is uitgever van onder andere Haren de Krant. Veel ondernemers schrijven geen bericht aan de (lokale) pers, anderen slagen er niet in de juiste snaar te raken bij de journalist. Vandaag deelt Hein zijn kennis over waar een goed persbericht aan moet voldoen.

 

Link naar de meeting