Netwerk Noord organiseert regelmatig een kennissessie. Deskundigen op hun gebied delen hun kennis in een online meeting. Onderstaand een overzicht voor de komende periode. Wil je ook eens spreker zijn in een kennissessie? Neem even contact met ons op...Cybercrime, Hackers, Ransomware, Phishing. Termen waar je vandaag de dag niet meer omheen kunt. Maar wat zit er achter die woorden? Als je af en toe het nieuws volgt, zou je er als ondernemer bang van worden.

 

Maar wat is nu de realiteit, hoe herken je cyberrisico’s, wat moet je wel en niet doen, en hoe voorkom je dat dataverlies een gevaar voor je bedrijfscontinuïteit vormt?

Tijdens de Kennissessie Cybercrime op 26 november neemt CyberRisico expert Henk Bloemsma u mee in de duistere wereld achter het internet. 

Wat is bijvoorbeeld ransomware, hoe herken ik een hacker, hoe voorkom ik dat ik slachtoffer wordt van ransomware of datadiefstal zijn een aantal onderwerpen die worden belicht. Daarnaast zult u uiteraard de nodige nuttige en direct bruikbare tips krijgen om uw waardevolle data veilig, en vooral van u te houden.

 

Henk Bloemsma adviseert en biedt oplossingen op het gebied van CyberRisico’s, en helpt organisaties met alledaagse vraagstukken op het gebied van bedrijfscontinuiteit, cyberrisico’s en awareness.

Klik hier om je aan te melden

 


Prinsjesdag terugblik

17 september van 13:00 tot 13:30 uur.

 

Vanmiddag blikken we terug op de derde dinsdag in september. Geen balkonscene, alleen inhoud. Wat kunnen we als ondernemers in Groningen verwachten?Praat mee en stel je vragen!

 

 

Link naar de meeting